Céginformáció

HAGYOMÁNY
 

A családi vállalkozás már 1949-ben tanúbizonyságát adta a korszerű vállalkozószellemnek, amikor Karl Vos felépítette az egykori takarmánygyártó üzemet.

 

Karl Vos, aki ezer szállal kötődött a mezőgazdaságáról ismert Kevelaer körüli régióhoz, az elsők között ismerte fel Németországban a takarmánygyártás jelentőségét. A mezőgazdasággal együtt a takarmányüzem is tovább fejlődött, és az 1960-as években a borjútejpótlók előállítására specializálódott.

 
A vállalat mai arculatának kialakulása szempontjából döntő jelentőségű pillanat volt, amikor a 1980-as évek

elején Bernd Vos nagy erővel a folyamatosan növekvő hobbiállat-piacra kezdett koncentrálni.Ma a Kevelaer-Wettenben gyártott Mera Dog-termékek nem csupán a kutyatenyésztők szemében tartoznak a legsikeresebb professzionális táplálási programok közé, hanem a hobbiállattartók számára is. A termékeket Európa és a világ 27 országába is exportáljuk.

 
KOMPETENCIA
 
A Mera Tierernahrung GmbH évtizedek óta a professzionális kutyatartók specializálódott eledelgyártója. Termékeink Németországban, saját tulajdonú gyártólétesítményeinkben készülnek. Ezáltal tudjuk garantálni azt, hogy eledeleink ellenőrzött és magas értékű alapanyagokból készülnek, és táplálkozásélettanilag megfelelőek és egészségesek.
 

A filozófiánk az, hogy az igazi minőség alapja a természetesség. Sikerült bebizonyítanunk a piacnak, hogy elfogadható áron is lehetséges jó teljesítményű terméket előállítani.

 

Törekvésünk, hogy olyan egészséges termékeket fejlesszünk ki, amelyeket a tapasztalt tenyésztők is elismernek. Ebből a hobbi állattartóknak is előnyük származik, mint például az olyan programokból, amelyeket a kölyöknevelés egyes szakaszaihoz igazított termékekből épülnek fel.

 
ÜZLETI FILOZÓFIA
 

A Mera vállalatot hosszú évek óta intenzív, személyes kapcsolat köti számos tenyésztőhöz, illetve a kutyasporttal és a szövetségi és tartományi hatóságok kutyáinak kiképzésével foglalkozó szakemberekhez. A közösen lebonyolított teljesítményvizsgákon lehetőségünk nyílik arra, hogy termékeink minőségét a professzionális kutyatartás során fellépő igényekhez igazítsuk, és ezáltal optimális táplálást garantáljunk a kutyák számára.

Azt, hogy milyen sikeresen ültetjük át mindezt a gyakorlatba, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a legkülönfélébb fajták vezető tenyésztői elégedettségüket a Mera Dog reklámkampányai során személyesen is kifejezik.
 

A sikerből és a tapasztalatokból nem utolsó sorban a hobbi kutyatartók is profitálnak. A Mera Dog-termékek növekvő népszerűsége azt eredményezte, hogy a Mera vállalat termékei ma már a szakboltokban is vezető pozíciót foglalnak el.

 
TERMÉKELŐÁLLÍTÁS
 
A minőségbiztosítás és a termékek egészségessége egyre nagyobb hangsúlyt kap a takarmányiparban. A Mera Tierernahrung GmbH, az állategészségügyi kutatóintézetekkel és egyetemekkel szorosan együttműködve, folyamatosan azon dolgozik, hogy termékeit az állatok hasznára és a tulajdonosok megelégedésére továbbfejlessze.
 
A Mera Dog sikere az állandó magas termékminőségen alapul. Ennek biztosítására a vállalat számítógépvezérelt minőségbiztosítási rendszert és modern gépparkot alakított ki, és olyan normák szerint dolgozik, amelyek

megfelelnek a nemzetközi előírásoknak. Csak ezáltal lehetséges számunkra, mint jövőorientált vállalat számára, hogy kövessük a világpiac fejlődését.

A későbbiekben is büszkén akarjuk kijelenteni, hogy:

 
A győzteseket mi etetjük!
2019. Március 18.
(Hétfő)
  Bejelentkezés
 
 
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Jelszóemlékeztető
Kosár
Adatkezelési tájékoztató Adatvédelmi nyilatkozat Öt csillag a négy tappancsnak
  UniWeb Design
UniWeb Design