Minőségi garancia

Majdnem 60 éve jelenti a Mera név a minőséget az állateledel iparban. Sokéves tapasztalat, megbízható minőség és ügyfeleink lelkesedése segített minket abban, hogy az egyik legsikeresebb szuperprémium kutyatáp gyártó céggé váljunk.

A Mera Dog táp szuperprémium minőséget jelent: nagy értékű tartalmi elemek egészséget, jó közérzetet és teljesítőképességet biztosítanak a kutyáknak.
   
A Mera Dog Németországban készül, Európa egyik legmodernebb gyártóüzemében. Ez a hatékony és kímélő gyártási módszerek eredményeként a legmagasabb fokú minőségbiztosítást garantálja.
   
A Mera CareConcept elnevezésű koncepció teljes körű táplálkozási rendszert jelent.
   
A táplálkozástudomány legújabb ismereteinek felel meg, messze az átlagos táplálék minőségén felül óvja és védi kutyáját.
   
A Mera Dog mindet megad az élethosszig tartó barátságért. Tápunk a legjobb minőségben ellátja kutyáját annak összes életszakaszában - a kölyökkortól az időskorig.
   
Teljes körű áruválasztékunkban megtalálhatóak a teljes értékű tápok a High Premium és Premium kategóriákban, a kutya falatok valamint a kekszek, amelyek ugyancsak saját sütősorunkon készülnek.
   
 
Bernd Vos, tulajdonos és ügyvezető igazgató
MERA TIERERNAHRUNG GMBH
www.meradog.de
   
 
 
2019. Március 18.
(Hétfő)
  Bejelentkezés
 
 
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Jelszóemlékeztető
Kosár
Adatkezelési tájékoztató Adatvédelmi nyilatkozat Öt csillag a négy tappancsnak
  UniWeb Design
UniWeb Design