Mera CareConcept

A Mera CareConcept:
Folyamatos védelem
 
Az értékes természetes alapanyagok és az összetevők célzott kombinációja a hatékony termékcsomagok és mindez adja a teljes táplálkozási koncepciót.
 
A kutyája megbízik Önben.
Ajándékozzon kutyájának egészséges életet.
 
Tökéletesen ízletes táplálkozás és védelem:
A Mera CareConcept koncepciónak táplálkozási programunk rendszert jelent.
 
Az egészséges táplálkozás megteremti a kutyája életkedvének és teljesítőképességének alapját. A Mera CareConcept koncepció optimális étrendet biztosít - a kutya fajtájának, nagyságának, életkorának vagy teljesítőképességének megfelelően.
Teljes táplálkozási programunk megfelel a legújabb tudományos ismereteknek: az értékes funkcionális összetevők, egészséget, jó közérzetet és teljesítőképességet biztosít minden kutyának.
 
Ellenállóképesség + sejtvédelem
A C és E vitaminból, béta-karotinból és szelénből álló termék megvédi a szervezetet a szabad gyökök támadásától.
 
Bőr + szőr
Az egészséges bőr és a fényes szőr az Omega-3 és az Omega-6 zsírsavak megfelelő arányának köszönhető, a szervesen megkötött cinkkel és lecitinnel együtt.
 
Emésztés + anyagcsere
A kölyökkutyának és az idősebb kutyáknak való termékek prebiotikus Inulint tartalmaznak, amely a bélflóra egyensúlyáról gondoskodik.
 
Testfelépítés + Vitalitás
Termékeink értékes fehérjeminősége (szárnyas, tojás, hal, bárány) erősíti az állatok izomzatát. Az adagolás egyszerű és a kutyákhoz igazított, a túletetés szinte teljesen kizárt.
 
A MeraDog minőségi garancia
Sok kutyatartót jogosan aggasztanak a BSE-vel, a ragadós száj- és körömfájással és egyéb betegségekkel kapcsolatos gyakori hírek. A MeraDognál a kezdetektől fogva komoly súlyt fektettünk a felhasznált alapanyagok és egyúttal a termékeink ellenőrzött és biztonságos minőségére. Az alapanyagok minden egyes szállítmányát állatorvosi bizonyítvány kíséri, amely igazolja, hogy az alapanyag egészséges, emberi fogyasztásra szánt állatoktól származik.
 
ODOR-STOP-formula - A kutya saját szaga
Különleges növényi kivonatok és ásványi anyagok teljesen természetes módon megkötik az emésztési folyamat anyagcsere termékeit, amelyek a száj, bőr és szőr szagáért felelősek.
2019. Március 18.
(Hétfő)
  Bejelentkezés
 
 
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Jelszóemlékeztető
Kosár
Adatkezelési tájékoztató Adatvédelmi nyilatkozat Öt csillag a négy tappancsnak
  UniWeb Design
UniWeb Design